Τρίτη 13 Μαΐου 2008

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ

Άρθρο 1ο

Σύσταση, Έδρα

Ι. Συνιστάται Σωματείο με την επωνυμία Πανελλήνια Λέσχη Μπακουριών. Έδρα του Συλλόγου ορίζεται η πόλη του Αγρινίου.

ΙΙ.Ο Σύλλογος μπορεί να ιδρύει γραφεία του και σε άλλα μέρη της χώρας.

Άρθρο 2ο

Σκοπός

Σκοποί του Συλλόγου είναι :

Ι. Η καλλιέργεια σχέσεων επικοινωνίας και αλληλεγγύης μεταξύ των μελών του Συλλόγου αφενός και αφετέρου μεταξύ αυτών και των ιερόδουλων, ιδιοκτητών κωλόμπαρων και πάντων αλκοολικών .
ΙΙ. Η προώθηση του θέματος της ίδρυσης στριπτιτζάδικων πάσης φύσεως, μπουρδέλων και κάθε είδους σκατομάγαζων.

ΙΙΙ. Η μελέτη, προστασία και αναβάθμιση της μπακουριάς τους και την εξ ολοκλήρου άρνηση σύναψης σχέσεως ή συναναστροφής με γυναίκα, εξαιρούνται οι πουτανίτσες.

ΙΙΙΙ. Η καταβολή μεγίστης προσπάθειας κατανάλωσης αλκοολούχων ποτών καθώς και επίσης αδειάσματος τω κατά δύναμι βεβαίως όλων των μπουκαλιών της περιφέρειας τους.

ΙV. Η απέχθεια και το μίσος απέναντι σε οποιονδήποτε συναναστρέφεται με καριόλες και χρησιμοποιεί την σιχαμένη φράση «έχω γκόμενα».

Άρθρο 3ο

Μέσα Πραγματοποιήσεως Σκοπών

Ο Σύλλογος επιδιώκει την πραγματοποίηση των σκοπών του με κάθε νόμιμο μέσο και κυρίως :

Ι. Οργανώνοντας συνάξεις και συγκεντρώσεις, τις λεγόμενες καθόδους, στη σεξιλαντ 2.

ΙΙ. Οργανώνοντας ομιλίες και διαλέξεις μπακουριστικού περιεχομένου.

ΙΙΙ. Οργανώνοντας ομάδες και δημιουργώντας πορείες κατά του φεμινισμού.

IV. Οργανώνοντας ψυχαγωγικές εκδηλώσεις και επισκέψεις σε μπουρδέλα απανταχού της Ελλάδος.

V. Στηρίζοντας και υπερασπίζοντας με πάθος την εταιρεία Haig- Heineken.

VI.Πραγματοποιώντας παραστάσεις και κάνοντας τις ενέργειες που επιβάλλονται για την προβολή και διεκδίκηση των συμφερόντων των μελών.

Άρθρο 4ο

Μέλη

Τα μέλη του Σωματείου διακρίνονται σε :

1. Μεγάλα Μπακούρια : Αυτά είναι όσοι είναι αδέσμευτοι για χρονικό διάστημα άνω των 5 ετών και συνεχώς επιβεβαιώνουν την μπακουριά τους με χαρακτηριστικές ενέργειες αλλά και υπήρξαν από τα ιδρυτικά στελέχη. .

2. Μπακούρια : Αυτά είναι όσοι είναι αδέσμευτοι για χρονικό διάστημα άνω των 4 εβδομάδων και επιθυμούν να διατηρήσουν την μπακουριά τους.

3. Επίτιμα : Αυτά είναι πρόσωπα που έχουν προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες στο Σωματείο, στα μπουρδέλα, στα κωλόμπαρα, στα στριπτιτζάδικα. Απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η άφθονη κατανάλωση αλκοόλ. Η ανάδειξη των επίτιμων μελών προτείνεται από το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου. Τα επίτιμα μέλη δεν δικαιούνται να εκλεγούν ή να εκλέγονται μεταξύ των αιρετών μελών του Σωματείου. Παρίστανται στις συνεδριάσεις της Γενικής Συνελεύσεως και διατυπώνουν απόψεις και κρίσεις χωρίς ψήφο.

Άρθρο 5o

Διοικητικό Συμβούλιο

Ι. Το Σωματείο διοικείται από Διοικητικό Συμβούλιο που απαρτίζεται από δεκαπενταμελές(15) συμβούλιο, έναν (1) Πρόεδρο, έξι (6) Αντιπρόεδρους-υπεύθυνους πόλεων , έναν (1) Γενικό Γραμματέα, έναν (1) Ταμία, έναν(1) εκπρόσωπο τύπου, έναν(1) υπεύθυνο προώθησης νέων μελών και τέσσερις (4) Συμβούλους που είναι όλοι άμισθοι και εκλέγονται από την Γενική Συνέλευση των μελών του Σωματείου.

ΙΙ. Η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου που απέρχονται αναπληρούνται από τα αναπληρωματικά κατά την σειρά της εκλογής τους.

ΙΙΙ. Η ιδιότητα του Προέδρου, Αντιπροέδρου καθώς και του Γενικού Γραμματέα και του Ταμία δεν μπορούν να συμπίπτουν στο ίδιο μπακούρι.

ΙV. Τον Πρόεδρο, όταν απουσιάζει ή κωλύεται, αναπληρούν κατά σειρά ο πρώτος Αντιπρόεδρος ή ο πρεσβύτερος από τους Συμβούλους.

V. Οι αποφάσεις λαμβάνονται με πλειοψηφία των παρόντων μελών και σε περίπτωση ισοψηφίας υπερισχύει η ψήφος του Προέδρου.

VI. Σε περίπτωση που συζητηθεί θέμα που αφορά μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, αυτό καλείται μεν κανονικά, αλλά δεν συμμετέχει στην συνεδρίαση.

Άρθρο 6ο

Σφραγίδα Σήμα

Ο Σύλλογος έχει σφραγίδα ένα ογκώδες πέος με πελώρια αρχίδια.


7 σχόλια:

thanos s. είπε...

Μπακούρια καλισπέρα! Εδώ πρόεδρος! Τελικά η μπακουριά σας δεν έχει όρια. Σήμερα η ΠΑ.ΛΕ.ΜΠΑ. έκανε ένα τεράστιο βήμα για την ανθρωπότητα! Συγχαρητήρια σε όσους συνέλαβαν και πραγματοποίησαν αυτή την ιδέα. Το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό. Ανοίξατε νέους ορίζοντες για τα απανταχού μπακούρια! Ζήτω το Haig και οι πουτάνες! Κάτω οι καριόλες!

zahos είπε...

Μπραβο πρόεδρε. Εισπράττοντας τετοια σχόλια απο τα χείλη σου παίρνουμε δύναμη και γεμίζουμε χαρά και αυτοπεποίθηση. Στο σχόλιό σου ησουν σαφής και ξεκάθαρος. Φάνηκε η διάθεση σου να χτυπήσεις το χέρι στο τραπέζι... ΚΑΤΩ ΟΙ ΚΑΡΙΟΛΕΣ!!!! Νιωθω μεγάλη τιμή που μπορω να βροντοφωνάζω πως είμαι μέλος της ΠΑ.ΛΕ.ΜΠΑ. Αναμένω τη συμμετοχή όλων!!!!

Mr Black είπε...

Είναι μία μεγάλη μέρα σήμερα,13 Μαίου 2008 για την Λέσχη μας,η οποία με το πέρασμα τού χρόνου με κάνει όλο και πιο υπερήφανο που είμαι μέλος της.Θεωρώ πραγματικά σπουδαία την ιδέα αυτή για ανάρτηση του καταστατικού καθως και της φωτογραφίας-σύμβολό μας στον διαδικτυακό κυβερνοχώρο...Με τον τρόπο αυτο θα μεταλαμπαδευτούν τα μπακουρίστικα ιδεώδη σε νέα παιδιά,η οργάνωσή μας θα αποκτήσει καινούρια δυναμική και πλέον το μέλλον δεν φαντάζει δυσοίωνο.Το μήνυμα του προέδρου εντυπωσιακό αλλά συνάμα μας θέτει όλους προ των ευθυνών μας...Δεν πρέπει,μπακούρια,να μείνουμε απλά σε διθυραμβικά και μεγάλα λόγια...πλέον απαιτείται να μιλάμε με πράξεις...λέμε όχι στις γυναικες,όχι στα γκομενάκια,βροντοφωνάζουμε ΟΧΙ στους έρωτες που μόνο κακό μας κάνουν και δε βοηθάνε στις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλει ο σύλλογος για την κατάρριψη άλλου ενός ρεκόρ ΚΑΘΟΔΟΥ!Συμμετοχή και σχόλια από όλους....!Ζήτω η ΠΑ.ΛΕ.ΜΠΑ!!!!!!!

Peter North είπε...

Xaire mpakouria!Prwta apola thelw na sugxarw ta mpakouria pou piran auth th mpakouroprwtovoulia kai dhmiourghsan auto to mpakourosite.Einai pleon zitima hmerwn h PA.LE.MPA. na anoiksei ta ftera ths se olo to kosmo kai na enwsei oso to dunaton pio polla mpakouria.Mpakouria olou tou kosmou enwtheitai!

KoTsOs είπε...

Xairetizw auti tin prospatheia twn omoideatwn mou na dimiourgisoun auto to site.Tous euxaristw mesa apo ta vathi tis kardias mou!!To diadiktiako mas spiti einai pleon pragmatikotita.Edw tha mporoun ta mpakouria olis tis ellados-an oxi kai tou kosmou!!!-na antalassoun apopseis gia oti thema mas apasxolei.Symfwnw me ton omoideati 'zaho' oti pleon i ekdromi fantazei effikti oso pote.I PALEMPA perase diskoles wres alla meta ti diadoxi fainetai oti ksimerwnei mia kainourgia epoxi gemati mpakouria.Sto simeio auto tha ithela na euxithw kali epitixia ston kainourgio proedro kai makari na mas paei akomi pio psila!!!

P.S.kana kalo kainourgio mpourdelaki kseroume?

georgebest είπε...

Καλησπέρα Μπακούρια!!!Η Αλεξανδρούπολη χαιρετά την ΠΑ.ΛΕ.ΜΠΑ και είναι δίπλα της σε κάτι τέτοιες πρωτοβουλίες σαν αυτό το site.Ο τέως πρόεδρος άφησε μια τεράστια παρακαταθήκη που πρέπει να εκμεταλλευτούμε στο μέγιστο.Ελπίζω ο νέος πρόεδρος να συνεχίσει και να φέρει μια πνοή αισιοδοξίας στη λέσχη μας.Μια νέα αρχή με πολύ αλκοόλ με κωλομπαριάσματα κ ξέκωλα είναι ότι πρέπει..

dapiths είπε...

proedre aisthanomai vathytata sygkinimenos poy mporoume pleon na epoikinonoume mesw tou diadiktiou.xairomai pou sthn proeklogikh sou ekstrateia eixes yposxethei thn dimiourgia autou tou site.ontws kataferes me poly epimelia kai to dimiourghses.thelw na pisteuw pws tha synexiseis to lampro sou ergo me megalh epityxia.emeis ta mpakouria tha eimaste sto pleuro sou kai mazi tha agwnizomaste gia mia pio piotikh mpakourikh zwh.kalh epityxia