Σάββατο 17 Μαΐου 2008

ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΙΝΗ

Κρίνοντας το σχόλιο του αδελφού μπακουριού Κώτσου ζωτικής σημασίας για την υγειή μπακουριά όλων,θεωρώ πως η ανάρτησή του είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη. Μπακούρια η υγεία πάνω από όλα...

Loipon mpakouria na kai kati endiaferon pou vrika serfarontas sto internet:

Μοuνοδουλίνη

Πρόκειται για ορμόνη που υπάρχει σε πολλούς άντρες και επιφέρει την πλήρη
και άνευ όρων υποδούλωσή του σε κάποια γυναίκα. Η δράση της είναι ύπουλη
γιατί ποτέ ο ασθενής δεν έχει επίγνωση της καταστάσεώς του αντίθετα
πιστεύει ότι ελέγχει πλήρως τη γυναίκα. Τυπικές ενδείξεις είναι η
απομάκρυνση από παλιούς φίλους, η αποχή από αγαπημένες συνήθειες και
δραστηριότητες, καθώς και άλλεs
πιο περίπλοκες. Η ύπαρξη της μοuνοδουλίνης
μπορεί να γίνει αντιληπτή μόνο με την βοήθεια τρίτων, κυρίως φίλων αλλά
σπάνια αντιμετωπίζεται.Etsi gia na mathainete ti ginetai.Elpizw na min ekkrinei kanenas sas mounodoulini!!!

Μπακούρι

Μουσική/Στίχοι: Αρχιτεκτονίδης Βασίλης

Μπακούρι εγεννήθηκα
μπακούρι θα πεθάνω
μπακούρι με βαφτίσανε
στην εκκλησιά σαν χάνο

Γκόμενα δεν εσταύρωσα
είκοσι χρόνια τώρα
τι να ‘φταιξε, τι να ‘γινε
βρε μπας και έχω ψώρα

Μπακούρι, μπακουράκι
για σένα τραγουδώ
μα τώρα που το σκέφτομαι
μπακούρι είμαι κι εγώ

Μπακούρι, μπακουράκι
γυρνάς σαν κουτσουράκι
σαν πέσει το βραδάκι
πηγαίνεις για καμάκι

Κυψέλη, Κολωνάκι
πω πω ένα κο... ριτσάκι
του κλείνεις το ματάκι
μα φεύγεις μπακουράκι

Πέμπτη 15 Μαΐου 2008

Η Πα.λε.μπα στον 21ό αιώνα...!

Έχοντας και εγώ διαγράψει μακρά πορεία στο σύλλογό μας(όχι βέβαια τέτοια ώστε να καθιερωθώ ως Μεγάλο Μπακούρι) αισθάνομαι την ανάγκη να καταθέσω τις απόψεις μου και τους προβληματισμούς μου για ό,τι αντιπροσωπεύει η εν λόγω οργάνωση.Κύριο θέμα θα είναι η Πα.Λε.Μπα ως θεσμός,νομικός και κοινωνικός,οι εγκυμονούντες κίνδυνοι για αυτήν και όλα αυτά στο κατώφλι του 21ού αιώνα!
Πρώτα από όλα θα ήθελα να γίνει μία αναδρομή στο παρελθόν προκειμένου να αναδειχθούν τα βαθύτερα αίτια και οι συνιστώσες της δημιουργίας αυτής της μπακούρικης Λέσχης.Κοιτάζοντας πίσω το παρελθόν,και δη τους τελευταίους τρεις αιώνες(18ο,19ο,20ο) παρατηρούμε δυστυχώς την ανυπαρξία παρόμοιων και ανάλογων συλλόγων,γεγονός που με θλίβει προσωπικά,ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε τις αμέτρητες χαρές και στιγμές κάβλας που θα μπορούσαν να είχαν γευτεί εκατομμύρια μπακούρια ανά την υφήλιο υπό το φως και την καθοδήγηση μίας οργάνωσης(οπως η δικιά μας).Αντίθετα,το μόνο που έχει παρατηρηθεί είναι η αναίσχυντη και αηδιαστική ίδρυση του Φεμινιστικού κινήματος,γεγονός το οποίο οδήγησε στη δημιουργία πολλών δικαιωμάτων υπέρ των γυναικών.Η πράξη αυτή παραβίασε κατάφωρα τα αδιαπραγμάτευτα και θεμελιώδη δικαιώματα των Μπακουριών,όπως αυτά καθιερώνονται στον Χάρτη των Ηνωμένων Μπακουριών(Χ.Η.ΜΠΑ),ορισμένα εκ των οποίων είναι το δικαίωμα στη συλλογική δράση των μπακουριών,το δικ. στην ακώλυτη πεολειξία,το δικ. στην ελεύθερη πρόσβαση σε οίκους ανοχής κ.α..Η παραβίαση αυτή αποτέλεσε,κατά την άποψη μου,έναν πυλώνα από τον οποίο προήλθε η ΠΑΛΕΜΠΑ.
Ένα άλλο,διαφορετικής υφής, αίτιο σχετίζεται με την κατάσταση η οποία επικρατούσε και επικρατεί στην πόλη του ΜπακουροΑγρινίου.Οι συνθήκες εκεί ήταν τραγικές,γκόμενες μπάζα,τις μουνάρες τις έψαχνες με το κυάλι,οι καλές σε έφτυναν,οι κάβλες χτύπαγαν κόκκινο!!Όλα αυτά έκαναν κάποια αγανακτισμένα μυαλά να σκεφτούν να διοχετεύσουν όλη αυτή την ενέργεια σε έναν σύλλογο για να διοργανώνονται κάθοδοι,προσκυνήματα κ.τ.λ..Έχουμε,λοιπόν την ΠΑΛΕΜΠΑ για όλους εμάς που γουστάρουμε πουτανίτσες,αυτό το ιερό είδος γυναίκας που σαγηνεύει το μπακούρι.
Μετά από αυτήν την ταπεινή κοινωνιολογική ανάλυση,θα αναφερθώ στην αναγκαιότητα αλλαγής του καταστατικού του συλλόγου προκειμένου αυτό να καταστεί νομικά αρτιότερο και να ενσωματώσει τις αγρινιώτικες και άλλες εξελίξεις του 21ού αιώνα.Πριν από την ιερή στιγμή της ψηφοφορίας και της αλλαγής στον προεδρικό θώκο παρατηρήθηκαν σημάδια διάλυσης και σήψης του κινήματος.Ο Σέρ Κόκο βρήκε γκόμενα(πράγμα αδιανόητο για μένα),πολλά μπακς-στρατιωτάκια αποχώρησαν για τον ίδιο λόγο και έτσι λόγω του αρχηγοκεντρικού ρόλου του Προέδρου,πράγμα που δημιουργήθηκε επί εποχής Κοκο, έφτασε η ΠΑΛΕΜΠΑ στο σημείο να αγκομαχά και να χρειάζεται το ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!Αυτό ήρθε στις 28/4/2008 στην Ανδρομέδα όπου είχαμε την ανάδειξη του νέου Προέδρου και την μετονομασία του τέως σε ΣΕΡ.Η πολυπόθητη Φλόγα άναψε πάλι,τα μπακούρια συσπειρώθηκαν και ο στόλος έκανε πάλι τη διαβόητη ΚΑΘΟΔΟ!Αυτό δείχνει οτι η ΠΑΛΕΜΠΑ έχει πάντα τον τρόπο και τις μεθόδους αυτοσυντήρησης αλλά άποψή μου είναι οτι πρέπει να θεσμοθετηθεί ένα έκτακτο όργανο που θα επεμβαίνει σε τέτοιες έκτακτες περιστάσεις,για επείγουσες ανάγκες.Όταν ο Πρόεδρος κωλύεται,όταν υπάρχουν μαζικές αποχωρήσεις και γενικότερα όταν θα νιώθουμε μακρυά από τις πουτάνες,που είναι οι δεύτερες μητέρες μας, πρέπει να επεμβαίνει αυτό το έκτακτο όργανο.Θεωρώ οτι πρέπει να ονομαστεί Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Μπακουριών,αποτελούμενο απο ολιγομελή σύνθεση και με δικαίωμα βέτο(veto) εκ μέρους των μελών του.Αναμένω την τοποθέτηση του Προέδρου και του Σερ επί του θέματος καθώς και όλων των ενεργών μελών του συλλόγου.
Κύριοι,οι καιροί είναι δύσκολοι!!Όλοι βλέπουμε τι γίνεται στα στενά της Φυσαλίδας!Έχουμε κατακλυστεί από μουνάρες,από μπουτάκια και ειδικά τώρα που πλησιάζει καλοκαίρι!Σας κρούω τον κώδωνα του κινδύνου!Η ανάγκη αλλαγής του καταστατικού σε ένα πιο ευέλικτο και δυναμικό μοντέλο είναι τεράστια!Σκεφτείτε αυτήν την πρόκληση που παρουσιάζεται μπροστά σας και μην φοβάστε!
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς από ένα μπακούρι!

Τετάρτη 14 Μαΐου 2008

Κάθοδος στο ΝΑΟ

Καταρχήν, θα ήθελα να ζητήσω προκαταβολικά συγγνώμη για το ύφος που μπορεί να εχώ σε αυτό το δημοσίευμα αλλα οι κάθοδοι στο ναό ειναι ένα φαινόμενο τετοιου μεγέθους που δεν δύναμαι να κρατήσω την ψυχραιμία μου και να μην συγκινηθώ.
Μολις, εχει ξημερώσει και τα λαμπρά μέλη της ΠΑ.ΛΕ.ΜΠΑ έχουν επιστρέψει σπιτια τους μετά απο ένα κλασσικό, σύνηθες και απίστευτο πιωμα. Τα παλικάρια μας όσο κουρασμένα κ να είναι από τα δυνατά χτυπήματα της ΗΑΙG πέφτουν για ύπνο με ενα χαμόγελο αισιοδοξίας για το επόμενο βράδυ που έρχεται. Ξέρουν πως η Ωρα της μεγάλης καθόδου έφτασε και δεν μπορούν να κρύψουν τη χαρά τους.
Το σκηνικό μας μεταφέρεται στα κεντρικά γραφεία μας στη φυσαλίδα όπου όλα τα μπακς έχουν μαζευτεί και οργανώνουν την πομπή στον ναό. Για στάσου περνάει ο μεγάλος νίνης της ΠΑ.ΛΕ.ΜΠΑ και μεταφέρει τα νέα του απ τα μικρότερα μπακούρια. Τα πράγματα είναι καλύτερα απο ο,τι περιμέναμε και το ρεκόρ θα σπάσει για ακομη μια φορά.Ένα ρίγος διαπερνά τον Κώτσο και σπεύδω να τον φερω στα λογικά του. Τον ηρεμώ και του υπενθυμίζω πως ναι, μεγάλε πρώτε αναβάτη μας, η ΠΑ.ΛΕ.ΜΠΑ θα είναι και πάλι στη σεξιλαντ με όλα τα μπακούρια της ενωμένα. Τα μάτια όλων γυαλίζουν, το μίσος τους για οποιοδήποτε μη εκδιδόμενο θηλυκό διογκώνεται, η χαρά της προσμονής διπλασιάζεται. Να κ ο σερ με το χαμόγελο της μπακουριάς αφήνει τα κλειδιά απ το αμάξι και παραγγένει χορο,εεε καφέ ήθελα να πω. Στο διπλανό τραπέζι τα μπακούρια απο Αλεξανδρούπολη που υπόσχονται βροντερό παρών ανάλογο του μεγέθους της μπακουριάς τους.Όλοι με ένα στόμα και μια φωνή μεταδίδουν το εξής 12 στην πλατεία δημοκρατίας. Η ώρα στο καφέ δεν περνάει, η κάβλα ατελείωτη και τα μπακούρια όλα ετοιμα. Ξέρουν πως σήμερα θα είναι η βραδιά τους.
Η ώρα έχει φτασει δώδεκα και οι πρώτες κόρνες ηχούν στην πλατεία. Τα μπακούρια πλησιάζουν ένα ενα . Η καθιερωμένη μάζωξη στην πλατεία μόλις πραγματοποιείται και οι περαστικοί έχουν σαστίσει.¨Ενας ταξιτζής ρωτάει βλέποντας την αυτοκινητοπομπη, γάμο εχετε? Δεν είναι γάμος ανιδεε πετάγεται ο καράφλας μας, ΕΙΝΑΙ Η ΠΑ.ΛΕ.ΜΠΑ!!! Αφού συγκεντρωθηκαμε ολες οι ψωλές μπαίνουμε στα αυτοκίνητα και ξεκινάμε. Στο δρόμο ενας χαμός, δεκάδες αμαξια το ενα πίσω απ το αλλο να κορνάρουν και να ζητωκραυγάζουν στο ονομα της λέσχης μας. Μια ιαχή διαλύει τα αφτιά όλων των περαστικών,ΟΥ ΟΥ ΟΥ ΟΥ.!!!!!! Ολοι παρκάρουν εξω απ τα αλογάκια και είναι έτοιμοι για την κλασσική φοτο. Δάκρυα συγκίνησης ρέουν απ τα μπακούρικα μάτια τους και τα παλικάρια μας ανυπομονούν να εισβάλλουν στο ναό για ιππασία. Το μέτρημα ξεκίνησε και τα πρώτα μπακς προσκυνάνε! Καλη διασκέδαση καυλιάρηδες,χορευταράδες, κωλομπαράδες, μπεκρήδες, μα τί λεω, απλά ΠΑ.ΛΕΜΠΙΤΕΣ
Τα γεγονότα στο εσωτερικό του ναου θα αναρτηθούν σε άλλο άρθρο...

Τρίτη 13 Μαΐου 2008

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Μπακούρια, στην αρχή ήταν ενα όνειρο θερινής νυκτός αλλα μετα απο επίπονη και εξουθενωτική προσπάθεια η πραγματοποίηση της εκδρομης φαντάζει υλοποιήσιμη. Στο σημείο αυτο θα ήθελα να εξάρω το μεγαλοφυές σχέδιο του αυστριακου πράκτορά μας, που εχει δανειστεί το όνομά του απο μια λίμνη της περιοχής μας(ο νοών νοείτω),καθώς η εκδρομή εντάσσεται σε αυτο. Η Βουλγαρία αποτελεί πόλο έλξης για ψωλές σαν εμας και παρουσία μας επιβάλλεται για την εδραίωση του συλλόγου και στην Ευρώπη. Με μπόλικη πώληση τρέλλας και σωστή ενημέρωση μπορούμε να οργανώσουμε το ταξιδάκι μας. Σαν μια πρώτη ιδέα φανταστείτε σουτιέν στον αέρα, λιμουζίνες,σοφέρ, πουτανίτσες να τρέχουν εδω κ εκει για να γλιτώσουν από τις άγριες ορέξεις των μπακουριών της ΠΑ.ΛΕ.ΜΠΑ!!!!Ναι κύριοι η Βουλγαρία και όλες οι πουτάνες θα περάσουν από τα πόδια μας. Με μπροστάρη τον ΠΡΟΕΔΡΟ μας τον Βουλγαροκτόνο, η ΠΑ.ΛΕ.ΜΠΑ θα επελάσει στη Σόφια και στο Σαντάνσκυ. Τρέμετε Μπουρδέλα ερχονται τα μπακούρια!!!Παρακαλω να δηλώσετε συμμετοχη γράφοντας σχόλια και θέτοντας εαυτούς στη διάθεση της ΠΑ.ΛΕ.ΜΠΑ για την εκδρομή.

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ

Άρθρο 1ο

Σύσταση, Έδρα

Ι. Συνιστάται Σωματείο με την επωνυμία Πανελλήνια Λέσχη Μπακουριών. Έδρα του Συλλόγου ορίζεται η πόλη του Αγρινίου.

ΙΙ.Ο Σύλλογος μπορεί να ιδρύει γραφεία του και σε άλλα μέρη της χώρας.

Άρθρο 2ο

Σκοπός

Σκοποί του Συλλόγου είναι :

Ι. Η καλλιέργεια σχέσεων επικοινωνίας και αλληλεγγύης μεταξύ των μελών του Συλλόγου αφενός και αφετέρου μεταξύ αυτών και των ιερόδουλων, ιδιοκτητών κωλόμπαρων και πάντων αλκοολικών .
ΙΙ. Η προώθηση του θέματος της ίδρυσης στριπτιτζάδικων πάσης φύσεως, μπουρδέλων και κάθε είδους σκατομάγαζων.

ΙΙΙ. Η μελέτη, προστασία και αναβάθμιση της μπακουριάς τους και την εξ ολοκλήρου άρνηση σύναψης σχέσεως ή συναναστροφής με γυναίκα, εξαιρούνται οι πουτανίτσες.

ΙΙΙΙ. Η καταβολή μεγίστης προσπάθειας κατανάλωσης αλκοολούχων ποτών καθώς και επίσης αδειάσματος τω κατά δύναμι βεβαίως όλων των μπουκαλιών της περιφέρειας τους.

ΙV. Η απέχθεια και το μίσος απέναντι σε οποιονδήποτε συναναστρέφεται με καριόλες και χρησιμοποιεί την σιχαμένη φράση «έχω γκόμενα».

Άρθρο 3ο

Μέσα Πραγματοποιήσεως Σκοπών

Ο Σύλλογος επιδιώκει την πραγματοποίηση των σκοπών του με κάθε νόμιμο μέσο και κυρίως :

Ι. Οργανώνοντας συνάξεις και συγκεντρώσεις, τις λεγόμενες καθόδους, στη σεξιλαντ 2.

ΙΙ. Οργανώνοντας ομιλίες και διαλέξεις μπακουριστικού περιεχομένου.

ΙΙΙ. Οργανώνοντας ομάδες και δημιουργώντας πορείες κατά του φεμινισμού.

IV. Οργανώνοντας ψυχαγωγικές εκδηλώσεις και επισκέψεις σε μπουρδέλα απανταχού της Ελλάδος.

V. Στηρίζοντας και υπερασπίζοντας με πάθος την εταιρεία Haig- Heineken.

VI.Πραγματοποιώντας παραστάσεις και κάνοντας τις ενέργειες που επιβάλλονται για την προβολή και διεκδίκηση των συμφερόντων των μελών.

Άρθρο 4ο

Μέλη

Τα μέλη του Σωματείου διακρίνονται σε :

1. Μεγάλα Μπακούρια : Αυτά είναι όσοι είναι αδέσμευτοι για χρονικό διάστημα άνω των 5 ετών και συνεχώς επιβεβαιώνουν την μπακουριά τους με χαρακτηριστικές ενέργειες αλλά και υπήρξαν από τα ιδρυτικά στελέχη. .

2. Μπακούρια : Αυτά είναι όσοι είναι αδέσμευτοι για χρονικό διάστημα άνω των 4 εβδομάδων και επιθυμούν να διατηρήσουν την μπακουριά τους.

3. Επίτιμα : Αυτά είναι πρόσωπα που έχουν προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες στο Σωματείο, στα μπουρδέλα, στα κωλόμπαρα, στα στριπτιτζάδικα. Απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η άφθονη κατανάλωση αλκοόλ. Η ανάδειξη των επίτιμων μελών προτείνεται από το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου. Τα επίτιμα μέλη δεν δικαιούνται να εκλεγούν ή να εκλέγονται μεταξύ των αιρετών μελών του Σωματείου. Παρίστανται στις συνεδριάσεις της Γενικής Συνελεύσεως και διατυπώνουν απόψεις και κρίσεις χωρίς ψήφο.

Άρθρο 5o

Διοικητικό Συμβούλιο

Ι. Το Σωματείο διοικείται από Διοικητικό Συμβούλιο που απαρτίζεται από δεκαπενταμελές(15) συμβούλιο, έναν (1) Πρόεδρο, έξι (6) Αντιπρόεδρους-υπεύθυνους πόλεων , έναν (1) Γενικό Γραμματέα, έναν (1) Ταμία, έναν(1) εκπρόσωπο τύπου, έναν(1) υπεύθυνο προώθησης νέων μελών και τέσσερις (4) Συμβούλους που είναι όλοι άμισθοι και εκλέγονται από την Γενική Συνέλευση των μελών του Σωματείου.

ΙΙ. Η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου που απέρχονται αναπληρούνται από τα αναπληρωματικά κατά την σειρά της εκλογής τους.

ΙΙΙ. Η ιδιότητα του Προέδρου, Αντιπροέδρου καθώς και του Γενικού Γραμματέα και του Ταμία δεν μπορούν να συμπίπτουν στο ίδιο μπακούρι.

ΙV. Τον Πρόεδρο, όταν απουσιάζει ή κωλύεται, αναπληρούν κατά σειρά ο πρώτος Αντιπρόεδρος ή ο πρεσβύτερος από τους Συμβούλους.

V. Οι αποφάσεις λαμβάνονται με πλειοψηφία των παρόντων μελών και σε περίπτωση ισοψηφίας υπερισχύει η ψήφος του Προέδρου.

VI. Σε περίπτωση που συζητηθεί θέμα που αφορά μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, αυτό καλείται μεν κανονικά, αλλά δεν συμμετέχει στην συνεδρίαση.

Άρθρο 6ο

Σφραγίδα Σήμα

Ο Σύλλογος έχει σφραγίδα ένα ογκώδες πέος με πελώρια αρχίδια.